Ο πιο πρωτότυπος γάμος: Ζευγάρι μετέτρεψε μπακάλικο σε εκκλησία και παντρεύτηκε εκεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πιο πρωτότυπος γάμος: Ζευγάρι μετέτρεψε μπακάλικο σε εκκλησία και παντρεύτηκε εκεί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο πρωτότυπο μέρος διάλεξε ένα ζευγάρι από την Τζόρτζια των ΗΠΑ να παντρευτεί, καθώς το μυστήριο τελέστηκε μέσα σε ένα... μπακάλικο.

Ο Τσάρλς και η Μαίρη αντάλλαξαν βέρες μέσα στο μπακάλικο «Χάρβει», καθώς αυτό ήταν το μέρος που πρωτογνωρίστηκαν πριν 4 χρόνια.

Μάλιστα, η ιστορία τους είναι απίστευτη, καθώς οι δυο τους είχαν να ειδωθούν 20 χρόνια και συναντήθηκαν τυχαία στο μπακάλικο την ημέρα των Ευχαριστιών.

Έτσι, μετά από 4 χρόνια σχέσης ο Τσάρλς και η Μαίρη δεν δίστασαν καθόλου στην ιδέα να παντρευτούν εκεί που είχαν γνωριστεί, δηλαδή σε αυτό το μικρό μπακάλικο.

«Με ρώτησε που θέλω να παντρευτώ και της είπα... εκεί που σε γνώρισα», ανέφερε ο γαμπρός στο WALB-TV.

Στο γάμο βρέθηκαν 70 καλεσμένοι, ενώ για το ντεκόρ, οι νεόνυμφοι έστρωσαν ένα κόκκινο μεγάλο χαλί μέσα στο κατάστημα, ενώ η νύφη πήγε κανονικά όπως θα πήγαινε στην εκκλησία με νυφικό, ανθοδέσμη και μουσική υπόκρουση.

Πάντως, οι καλεσμένοι πήραν ως δώρο μία μικρή σος από κράνμπερι, καθώς αυτό το προϊόν ήταν η αιτία που έκανε τον Τσαρλς να πάει στο μπακάλικο... όπου και γνώρισε τον έρωτα της ζωής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπακάλικο γάμος ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ