Πάει Ντουμπάι ο Αδαμίδης-Στο προσκήνιο πρόταση από Έλληνα επενδυτή - iefimerida.gr

Πάει Ντουμπάι ο Αδαμίδης-Στο προσκήνιο πρόταση από Έλληνα επενδυτή

ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σταύρος Αδαμίδης γνωστοποίησε στη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ πως θα μεταβεί την Πέμπτη στο Ντουμπάι προκειμένου να έχει επαφή με δύο νέους υποψήφιους επενδυτές.

Ο πρόεδρος της Ένωσης έκανε σαφές πως το ταξίδι του δεν αφορά την πρόταση που έχει παρουσιάσει ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος, αλλά για δύο νέες προτάσεις που έχει στα χέρια του από την Σαουδική Αραβία. Οι μέτοχοι ζήτησαν από τον κ. Αδαμίδη να αποκαλύψει ποιος είναι ο εντολέας του δικηγόρου, όμως επικαλέστηκε την ρήτρα εμπιστευτικότητας και δεν ανέφερε τίποτα για την ταυτότητα του άγνωστου μέχρι στιγμής επενδυτή.

Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο εμφανίστηκε ενδιαφέρον από Έλληνα επενδυτή, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας μέσω του πρώην προέδρου των «κιτρινόμαυρων», Νίκου Στράτου.

Τέλος, στο 1,2 ευρώ ορίστηκε η τιμή της μετοχής στην επικείμενη μετοχική αύξηση που θα γίνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ