Βελούδο, το πολυτελές: 5 τρόποι να το φορέσεις, τι να προσέξεις - iefimerida.gr

Βελούδο, το πολυτελές: 5 τρόποι να το φορέσεις, τι να προσέξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βελούδο. Πολυτελές, ρομαντικό, ζεστό. Ματ ή γυαλιστερό παραμένει σαγηνευτικό.

Ένα ύφασμα που είδαμε να πρωταγωνιστεί στα μεγάλα catwalks των εβδομάδων μόδας - Valentino, Roberto Cavalli, Βalmain, Dries Van Noten, Stella Mc Cartney- και τον φετινό χειμώνα θα αναβαθμίσει τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Η απόκτηση ενός βελούδινου κομματιού αποτελεί επένδυση μιας και αποτελεί ένα βαρύτιμο ύφασμα με εντυπωσιακή όψη.

Είδαμε το φθινόπωρο να αγκαλιάζεται από την Kένταλ Τζένερ και την Χάλει Μπάλντγουιν, φορώντας booties και slip dresses, πηγαίνοντας το στιλ τους σε άλλο επίπεδο. Λόγω της υφής του, το βελούδο συνδέθηκε με τις ανώτερες τάξεις, την αριστοκρατία (Το Κάιρο ήταν ο μεγαλύτερος παραγωγός βελούδου). Την δεκαετία του 70’ αποθεώθηκε και τις μετέπειτα δεκαετίες αναγεννήθηκε. Mπορεί να θεωρείται ρούχο για βραδινές, κυρίως, εμφανίσεις, αλλά με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορεί να γίνει αγαπημένο σου κομμάτι για το office look σου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βελούδο Ραντά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ