Ο παγετός τους έστειλε με κατάγματα στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Ο παγετός τους έστειλε με κατάγματα στο νοσοκομείο

παγωμένοι δρόμοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παγωμένοι δρόμοι και τα πεζοδρόμια στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, είχαν μετατραπεί σε υπαίθριες τσουλήθρες με αποτέλεσμα οι πολίτες να κάνουν θεαματικές βουτιές. Σε αρκετές περιπτώσεις όμως τα γέλια πάγωναν, καθώς τα χτυπήματα ήταν σοβαρά και τα νοσοκομεία γέμισαν από τραυματίες.

Στο νοσοκομείο της Κοζάνης μεταφέρθηκαν συνολικά 27 περιστατικά από τις 23 Δεκεμβρίου και μετά, με επτά από αυτά να είναι πιο σοβαρά, αφού οι ασθενείς είχαν υποστεί κατάγματα και χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Οι έξi από αυτούς ήταν ηλικιωμένοι και ο ένας μόλις 32 χρόνων!

Άλλοι 70 είχαν υποστεί πιο ελαφρά κατάγματα και ραγίσματα και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, ενώ για εξετάσεις και ακτινογραφίες πήγαν στο ίδιο νοσοκομείο δεκάδες ελαφρά τραυματίες με μικρά θλαστικά τραύματα από πτώσεις!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ