Zουράρις: Είναι μ@λ@κες όσοι λένε τον Κάστρο δικτάτορα -Μύδροι κατά Αμβρόσιου - iefimerida.gr

Zουράρις: Είναι μ@λ@κες όσοι λένε τον Κάστρο δικτάτορα -Μύδροι κατά Αμβρόσιου

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alpha 96.5, ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.

Ο κ. Ζουράρις στη συνέντευξή του κλήθηκε να σχολιάσει εκείνους που μετά το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν ως δικτάτορα, αποκαλώντας τους μ@λ@κες, δηλώνοντας ότι βαριόταν να εξηγήσει το γιατί, ενώ όσον αφορά το γεγονός ότι στην Κούβα επί 56 χρόνια δεν είχαν διεξαχθεί εκλογές, αυτό οφείλεται σε άλλο σύστημα που ίσχυε στη χώρα.

«Ήταν μια μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας ο Φιντέλ Κάστρο, μαζί με τον Τσε Γκεβάρα. Αποδήμησε εις Κύριον και μας αφήνει πιο φτωχούς και λιγότερο επαναστάτες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Ζουράρις.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος με τον δημοσιογράφο:

Ζουράρις: Μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας μαζί με τον Τσε Γκεβάρα, έτσι αποδήμησε εις Κύριον και μας αφήνει πιο φτωχούς και λιγότερο επαναστάτες.

Δημοσιογράφος: Και αυτοί που τον χαρακτηρίζουν δικτάτορα τι είναι; Αφελείς;

Ζουράρις: Μ@λ@κες.

Δημοσιογράφος: Γιατί το λέτε αυτό, για πείτε μου.

Ζουράρις: Όχι, βαριέμαι.

Δημοσιογράφος: Βαριέστε δηλαδή να μιλάτε για μ@λ@κίες.

Ζουράρις: Ναι, ναι.

Δημοσιογράφος: Μ' άρεσε το σχόλιό σας γι' αυτούς που τον λένε δικτάτορα, αλλά 56 χρόνια δεν έγιναν εκλογές.

Ζουράρις: Ε, ήταν άλλο το σύστημα εκεί, ήταν ένα σύστημα άμεσης δημοκρατίας, βεβαίως με ελαττώματα.

  • Μύδροι κατά Αμβρόσιου

Παράλληλα ο υφυπουργός Παιδείας δεν παρέλειψε να μην αναφερθεί στον μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβρόσιο, χαρακτηρίζοντάς τον «φασισταριό» τονίζοντας πως το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να κλειστεί σε κάποιο μοναστήρι για να σώσει ό,τι απέμεινε από την ψυχή του.

«Με τον γέρο το μητροπολίτη Αμβρόσιο, τον παλιό χωροφύλακα, δεν γίνεται να τα έχω καλά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις, ενώ συνέχισε αφοπλιστικά: «Αντί να πάει να κλειστεί σε ένα μοναστήρι και να σώσει ό,τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αηδίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ