Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με μαχαίρι σε δύο λιμενοφύλακες - iefimerida.gr

Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με μαχαίρι σε δύο λιμενοφύλακες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λαθρομετανάστης τραυμάτισε με μαχαίρι δύο άντρες του Λιμενικού στην Πάτρα, όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να τον συλλάβουν. Παρόλα αυτά και μετά από μία σύντομη συμπλοκή κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες. Το απίστευτο είναι πως την ώρα που οι δύο λιμενικοί προσπαθούσαν να συλλάβουν τον αλλοδαπό, ένας ομοεθνής του προσπάθησε κλέψει αντικείμενα από το αυτοκίνητο του ενός λιμενοφύλακα.

Οι δύο βαθμοφόροι ηλικίας 24 και 25 χρόνων έκαναν περιπολία στο λιμάνι, όταν εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς που προσπαθούσαν να μπουν στη χερσαία ζώνη. Στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν, ο ένας από αυτούς τους επιτέθηκε με μια λεπίδα και τραυμάτισε τον έναν στο δεξί και τον άλλον στο αριστερό χέρι!

Σε ενίσχυση των ανδρών του Λιμενικού έσπευσε ένας συνάδελφός τους, ο οποίος είδε τη σκηνή και, με την βοήθειά του, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν. Και ο δεύτερος δράστης συνελήφθη και, μαζί με τον πρώτο, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ