Ομαδικές απολύσεις στο μενού τεχνικών κλιμακίων υπουργείου Εργασίας-θεσμών - iefimerida.gr

Ομαδικές απολύσεις στο μενού τεχνικών κλιμακίων υπουργείου Εργασίας-θεσμών

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ομαδικές απολύσεις και οι συλλογικές διαπραγματεύσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων εκπροσώπων του υπουργείου Εργασίας και των θεσμών σε επίπεδο κλιμακίων τη Δευτέρα, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου.

Τις προσεχείς ημέρες η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου θα έχει συνομιλίες στην Αθήνα με τον επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, αλλά και στις Βρυξέλλες με τις ηγεσίες και στελέχη πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με στόχο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να τονιστεί ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποκλίνει του ευρωπαϊκού κεκτημένου στις εργασιακές σχέσεις.

Το πρόγραμμα των επαφών της υπουργού Εργασίας στις Βρυξέλλες:

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

15.00-15.45: Σκα Κέλερ (αντιπρόεδρος της ευρωομάδας των Πρασίνων, Γερμανία) και Ερνεστ Ούρτασουν (ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Ισπανία).

16.00-16.30: Γκιόργκι Πιρίνσκι, (ευρωβουλευτής, μέλος της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρώην πρόεδρος της Βουλής της Βουλγαρίας).

18.00-19.00: Μέλη της ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL) που συμμετέχουν στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

19.00-20.00: Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

09.30-10.00: Γκάμπι Τσίμερ (πρόεδρος της ευρωομάδας της Αριστεράς, GUE- NGL, Γερμανία).

10.30-11.00: Ζαν Λαμπέρτ (συντονίστρια της ευρωομάδας των Πρασίνων στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μεγάλη Βρετανία).

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ