Σφοδρή καταιγίδα σάρωσε το Ελ. Βενιζέλος -Εκτροπές και καθυστερήσεις πτήσεων -Ταλαιπωρία για επιβάτες - iefimerida.gr

Σφοδρή καταιγίδα σάρωσε το Ελ. Βενιζέλος -Εκτροπές και καθυστερήσεις πτήσεων -Ταλαιπωρία για επιβάτες

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή καταιγίδα «σάρωσε» τον διεθνή αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος στα Σπάτα. Λόγω της έντονης κακοκαιρίας διεκόπη από τις τις 20:20 μέχρι και τις 21:45 (28/11) η τροφοδοσία καυσίμων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Λόγω των καιρικών συνθηκών οκτώ πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για προσγείωση και ανεφοδιασμό στην Αθήνα, έλαβαν εντολή από τον πύργο ελέγχου να μεταβούν στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και των Χανίων.

Να σημειωθεί πως δύο πτήσεις ακυρώθηκαν (της Olympic Air, από τα Γιάννενα και τη Μυτιλήνη) και άλλες δέκα πτήσεις αναμένεται να φτάσουν στον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας με σημαντική καθυστέρηση.

Οδύσσεια για 18 επιβάτες από Λέσβο σε Λήμνο

Η κακοκαιρία μετέτρεψε σε «Οδύσσεια» το ταξίδι 18 επιβατών της πτήσης από την Μυτιλήνη προς Λήμνο.

Πρόκειται για την πτήση που συνδέει την Ρόδο με την Σάμο, την Χίο, την Μυτιλήνη και την Λήμνο μετ’ επιστροφής. Ο αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Μύρινας, έτσι οι πιλότοι αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Λέσβο. Ομως ούτε και εκεί μπόρεσαν να προσγειωθούν λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν. Επιχείρησαν στη συνέχεια να προσγειωθούν στη Χίο με το ίδιο αποτέλεσμα και έπειτα από δύο ώρες πτήσης-θρίλερ, το αεροσκάφος κατάφερε τελικά να προσγειωθεί στην Σάμο.

Οπως έγινε γνωστό, με φροντίδα της εταιρείας και μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν οι επιβάτες θα αναχωρήσουν για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβούν στη Λήμνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ