Kαι ο βουλευτής Σαρίδης ετοιμάζεται να φύγει από την Ενωση Κεντρώων - iefimerida.gr

Kαι ο βουλευτής Σαρίδης ετοιμάζεται να φύγει από την Ενωση Κεντρώων

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα σύννεφα πάνω από την Ενωση Κεντρώων καθώς μετά την αποχώρηση του βουλευτή Γιώργου Καρρρά ένας ακόμη βουλευτής, ο Γιάννης Σαρίδης εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την λειτουργία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα φέρεται να έστειλε και επιστολή προς τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη ο οποίος μελετά τρόπους κατευνασμού της νέας εστίας έντασης και είναι πιθανό να τον συναντήσει κατ' ιδίαν ακόμη και αύριο.

Η απουσία του κ. Σαρίδη από την σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων φούντωσε την φημολογία με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να απαντήσει ο ίδιος ο βουλευτής. Μέσω ανάρτησής του στο facebook ο κ. Σαρίδης έγραψε:

«Δέχθηκα κάποια μηνύματα από “φίλους» οι οποίοι αναρωτήθηκαν γιατί δε ήμουν παρών στην σημερινή ανοικτή συνεδρίαση της Κ.Ο. Κάποιοι άφησαν και υπονοούμενα πως είμαι δήθεν δυσαρεστημένος με τον Πρόεδρο μας Βασίλη Λεβέντη». Εν συνεχεία παρέθεσε το πρόγραμμα που είχε για να καταλήξει: «Τα παραπάνω ως απόδειξη του πως “χαλάω” το χρόνο μου, είναι η απάντηση σε όσους προσπαθούν να παρουσιάσουν μια λάθος εικόνα, που εξυπηρετεί τα μικροκομματικά συμφέροντα τους».

Στελέχη της Ένωσης Κεντρώων πάντως διαψεύδουν ότι ο κος Σαρίδης σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει το παράδειγμα - παραίτησης από την κοινοβουλευτική ομάδα - του μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Γιώργου Καρρά και ομολογώντας ότι η επιστολή του βουλευτή είναι υπαρκτή υποστήριζαν ότι δεν εμπεριέχει αιχμές αλλά με αυτή εκφράζει απλώς την αγωνία του για το μέλλον της Ένωσης Κεντρώων και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ