Μπουτάρης: Να ληφθούν μέτρα στους καταυλισμούς ενόψει κακοκαιρίας - iefimerida.gr

Μπουτάρης: Να ληφθούν μέτρα στους καταυλισμούς ενόψει κακοκαιρίας

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων που θα σημειωθούν, με βάση τις προβλέψει των μετεωρολόγων, ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Η κατάσταση στους καταυλισμούς των προσφύγων είναι άθλια. Από αύριο που θα αρχίσει η κακοκαιρία δεν θα έχουν οι πρόσφυγες θέρμανση, η προφύλαξη από την βροχή θα είναι μειωμένη. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, γιατί αλλιώς είναι πολύ πιθανό να πλημμυρίσει η πόλη από πρόσφυγες που θα αναζητούν ζεστασιά ή ένα πιάτο φαγητό. Δεν είμαι κινδυνολόγος, όμως το επισημαίνω«», σημείωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης υποστήριξε πως ο δήμος δεν είναι αρμόδιος να λάβει μέτρα για τους καταυλισμούς των προσφύγων, γι’ αυτόν ζητεί από τους αρμόδιους φορείς να προετοιμαστούν εγκαίρως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ