Φρικτό ατύχημα αθλήτριας της γυμναστικής στο Cirque du Soleil -Επεσε από ύψος περίπου 4 μέτρων

Το αίμα των θεατών παράστασης του Cirque du Soleil στο Μπρίσμπεϊν «πάγωσε» όταν μία από τις μετέχουσες έπεσε από ύψος περίπου 4 μέτρων.

Η Λίσα Σκίνερ στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα για εκείνη, αφού τραυματίστηκε, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της. Η 35χρονη από την Αυστραλία, πρώην πρωταθλήτρια της γυμναστικής η οποία έχει μετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες, έπαθε κάταγμα σε σπόνδυλο, αλλά και στο χέρι της.

Οταν έπεσε, η Σκίνερ έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Η μητέρα της δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μπρίσμπεϊν ότι η 35χρονη θα χρειαστεί 6-12 εβδομάδες για να θεραπευτεί. «Ομως τα χέρια της και τα πόδια της λειτουργούν, που είναι το βασικό», πρόσθεσε. Για ένα μήνα όμως θα είναι σε πλήρη ακινησία.

Η Λίσα Σκίνερ, που έχει κάνει και στο παρελθόν περιοδεία με το Cirque du Soleil, ήταν μέλος της ομάδας της Αυστραλίας στη γυμναστική στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1996, του 2000 και του 2004, ενώ είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες Κοινοπολιτείας το 1998.

Φωτογραφία: Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίσα Σκίνερ Cirque Du Soleil

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ