Παπαϊωάννου: Ο ΛΑΟΣ προσπαθεί να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης - iefimerida.gr

Παπαϊωάννου: Ο ΛΑΟΣ προσπαθεί να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κόμμα του ΛΑΟΣ προσπαθεί να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης στην υπόθεση Βατοπεδίου υποστήριξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ τόνισε «δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ζητούν την παραίτηση Πεταλωτή, αυτοί παρεμβαίνουν στο έργο της Δικαιοσύνης» τόνισε. «Είναι πρωτάκουστα πράγματα επειδή κάποτε είχε ασχοληθεί ως βουλευτής με την υπόθεση ο κ. Πεταλωτής να πρέπει να παραιτηθεί από υφυπουργός».

Ο υπουργός επεσήμανε πως ο ίδιος δεν έχει παρέμβει ούτε πρόκειται να παρέμβει ποτέ στη λειτουργία της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης. «Κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με τις κακές πρακτικές του παρελθόντος με παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη».

Ανέφερόμενος στην υπόθεση του Βατοπεδίου υποστήριξε πως κατά πολλούς είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο απ' όλα, και εξαιτίας του παραιτήθηκε η κυβέρνηση Καραμανλή υποστήριξε ο κ. Παπαϊωάννου. Διευκρίνισε όμως ότι δεν γνωρίζει ούτε τα ονόματα των εφετών που έβγαλαν τη συγκεκριμένη απόφαση για τον Εφραίμ, ούτε τον φάκελο της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ