Ο ... διαφορετικός Μπαλοτέλι - iefimerida.gr

Ο ... διαφορετικός Μπαλοτέλι

Μάριο Μπαλοτέλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πνεύμα των Χριστουγέννων άγγιξε και τον Μάριο Μπαλοτέλι. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, αφού κέρασε ποτά τους θαμώνες μίας παμπ, στη συνέχεια παρακολούθησε τη δοξολογία σε εκκλησία του Μάντσεστερ.

Ο 21χρονος άσος θεωρείται ένα από τα κακά παιδιά του ποδοσφαίρου, προκαλώντας αρκετές φορές με την συμπεριφορά του στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτή την φορά ο Μπαλοτέλι έγινε θετικός πρωταγωνιστής με τις πράξεις του εκτός γηπέδου. Ο Ιταλός στράικερ την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε σε μία παμπ και αποδείχτηκε ιδιαίτερα γενναιόδωρος, μια και ξόδεψε 1000 λίρες για να κεράσει όλους όσους βρίσκονταν στο μαγαζί.

Ο Μπαλοτέλι όμως συνέχισε να εκπλήσσει τους κατοίκους του Μάντσεστερ, καθώς στη συνέχεια μαζί με την σύντροφό του παρακολούθησε τη δοξολογία σε εκκλησία της πόλης, προσφέροντας 200 λίρες στο παγκάρι της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ