Οι Σακκάς και Σεϊσίδης απολογήθηκαν για τον «Επαναστατικό Αγώνα» και επέστρεψαν στη φυλακή - iefimerida.gr

Οι Σακκάς και Σεϊσίδης απολογήθηκαν για τον «Επαναστατικό Αγώνα» και επέστρεψαν στη φυλακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθεροι χωρίς την επιβολή περιοριστικού όρου αφέθηκαν με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά τις απολογίες τους για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, αλλά επέστρεψαν στη φυλακή.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που μετά τις απολογίες τους οδηγήθηκαν εκ νέου στη φυλακή, καθώς κρατούνται για άλλες πράξεις, κλήθηκαν σήμερα το πρωί σε απολογία ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας. Και στους δύο αποδίδονται κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, καθώς, σύμφωνα με τις αρχές, εμπλέκονται σε δράσεις της οργάνωσης «ΕΑ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Σακκάς, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, όσο και ο Μ. Σεϊσίδης, αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Σακκάς Μάριος Σεισίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ