Γεωργιάδης σε Τσίπρα: Στο ταξίδι σου στην Κούβα μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τον Αρτεμίου - iefimerida.gr

Γεωργιάδης σε Τσίπρα: Στο ταξίδι σου στην Κούβα μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τον Αρτεμίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποικίλα ήταν τα σχόλια και οι αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα για το επικείμενο ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Κούβα για να παραστεί στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο.

Ανάμεσα στους πρώτους που σχολίασαν το ταξίδι του Πρωθυπουργού ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Με μία ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση στο Twitter καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει μαζί του στην Αβάνα και τον Κύπριο δικηγόρο των offshore Αρτέμη Αρτεμίου ο οποίος όπως είχε αποκαλυφθεί είχε ταξιδέψει μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά στη Βενεζουέλα. «Πρόεδρε @atsipras σε παρακαλούμε στο ταξίδι σου στην Κούβα μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τον κ. Αρτεμίου...κρίμα να χαλάσεις την παράδοση», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πρόεδρε @atsipras σε παρακαλούμε στο ταξίδι σου στην Κούβα μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τον κ. Αρτεμίου...κρίμα να χαλάσεις την παράδοση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ