Δεν πήγαν στα σπίτια τους οι παίκτες του ΠΑΟ - «Τιμωρία» στο ξενοδοχείο - iefimerida.gr

Δεν πήγαν στα σπίτια τους οι παίκτες του ΠΑΟ - «Τιμωρία» στο ξενοδοχείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα θα βρει τους παίκτες «μαντρωμένους» στο ξενοδοχείο για μια ολόκληρη εβδομάδα, σε μια πρωτοφανή κίνηση της διοίκησης.

Η απόφαση είχε ληφθεί πριν το ματς με τον Πανιώνιο και είχαν ενημερωθεί οι ποδοσφαιριστές. Σε περίπτωση που η ομάδα δεν κατάφερνε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι πράσινοι θα έμεναν σε ξενοδοχείο μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τελικά, αυτό θα συμβεί.

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνεννόηση με τον Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισαν πως οι παίκτες της ομάδας δεν θα πάνε σπίτια τους παρά μόνο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική.

Την Τετάρτη η ομάδα αγωνίζεται στο Ηράκλειο στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα συνεχίσει την παραμονή της στο ξενοδοχείο.

Πρόκειται για μια κίνηση, η οποία δεν έχει προηγούμενο επί ελληνικού εδάφους αν και συνηθίζεται κυρίως στην Ιταλία, πριν από μεγάλα και κρίσιμα ντέρμπι.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι θα κρίνει τελικά και την παραμονή του Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ