5 μυστικά από έναν διατροφολόγο για να μην πάρεις κιλά στις γιορτές - iefimerida.gr

5 μυστικά από έναν διατροφολόγο για να μην πάρεις κιλά στις γιορτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γιορτές είναι προ των πυλών αλλά κάθε χρόνο δεν έρχονται μόνες τους. Φέρνουν μαζί τους γευστικούς πειρασμούς και σε βρίσκουν «ευάλωτη» και έτοιμη να υποκύψεις.

Τα καλέσματα, οι συναντήσεις με φίλους, τα οικογενειακά τραπέζια είναι γεμάτα λιχουδιές στις οποίες είναι δύσκολο να αντισταθείς.

Οι γιορτές περνούν και σε βρίσκουν πάνω στη ζυγαριά αγχωμένη για την συνέχεια: για το πώς θα χάσεις άμεσα τα παραπανήσια κιλά που πήρες. Τα «γιατί να αφήσω τον εαυτό μου να φάει τόσο;» δεν οδηγούν πουθενά. Αυτό που μετρά είναι να ξέρεις πάντα πώς θα προσέχεις και θα κρατάς τις ισορροπίες. Μέτρον άριστον, λοιπόν, και στις γιορτές.

Η διαιτολόγος Leslie Langevin μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για να μην πάρουμε κιλά τις γιορτινές ημέρες και να μην στερηθούμε τίποτα!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ περιττά κιλά γιορτές διατροφολόγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ