Σπίρτζης: Δεν δεσμευτήκαμε να ενδώσουμε σε πιέσεις ούτε από το εξωτερικό, ούτε από το εσωτερικό - iefimerida.gr

Σπίρτζης: Δεν δεσμευτήκαμε να ενδώσουμε σε πιέσεις ούτε από το εξωτερικό, ούτε από το εσωτερικό

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αυτό που δεσμευτήκαμε δεν είναι να ενδώσουμε σε πιέσεις ούτε από το εξωτερικό ούτε από το εσωτερικό», επισημαίνει σε συνέντευξή του ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, σημειώνοντας ότι στόχος είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Μιλώντας στην Κυριακάτικη kontranews, ο κ. Σπίρτζης αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μνημονιακή κυβέρνηση. Και εξηγεί ότι «αντιμνημονιακές δυνάμεις δεν είναι αυτές που το λένε αλλά αυτές που παλεύουν, για να μην διαιωνιστούν τα μνημόνια και κυρίως οι οδυνηρές συνέπειες των πολιτικών τους».

Οσο για τα σενάρια περί φλερτ με το ΠΑΣΟΚ, απαντά πως εύχεται « και το ΠΑΣΟΚ να επανέλθει στην ιδρυτική του θέση στον πολιτικό χάρτη της χώρας και να εγκαταλείψει το γάμο, το φλερτ ή τις συγκλίσεις με τη δεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό». Διευκρινίζοντας, παράλληλα, ότι «αναζητούμε συγκλίσεις με όλες τις αποχρώσεις που έχει ο προοδευτικός κόσμος».

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στο θέμα των διοδίων, ο υπουργός Υποδομών υπογραμμίζει ότι «προετοιμάζουμε μια δικαιότερη τιμολογιακή πολιτική και ενιαία αντιμετώπιση ηλεκτρονικών αναλογικών διοδίων όλων των αυτοκινητοδρόμων, που θα φέρει περαιτέρω μείωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Σπιρτζής πιέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ