Συνεχείς έλεγχοι από το ΣΔΟΕ σε καταστήματα και καταναλωτές - iefimerida.gr

Συνεχείς έλεγχοι από το ΣΔΟΕ σε καταστήματα και καταναλωτές

συνεργεία ΣΔΟΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έφοδο στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, σε καταστήματα στις γειτονιές, ακόμα και ελέγχους στους καταναλωτές που δεν ζητούν απόδειξη, κάνουν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προκειμένου να εντοπίσουν ποιοι κόβουν και ποιοι δεν ζητούν απόδειξη.

Τα συνεργείων του ΣΔΟΕ ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος λόγω των μπλε κουστουμιών που φορούν και η οποία είναι και η επίσημη στολή τους. Οι ίδιοι πάντως υποστηρίζουν πως στόχος τους δεν είναι να αιφνιδιάσουν τους επαγγελματίες που περιμένουν να κάνουν είσπραξη, αλλά κυρίως να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να αποτρέψουν την φοροδιαφυγή των ημερών.

Γνωρίζουν πως με την διακριτική ενδυμασία «πέφτει σύρμα», οπότε και οι επαγγελματίες φυλάγονται. Έλεγχοι θα γίνονται και τις βραδινές ώρες σε κέντρα διασκέδασης και εστιατόρια.

Υπενθυμίζεται ότι με το νέο φορολογικό νόμο οι ποινές σε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης είναι βαρύτατες και συνεπάγονται κλείσιμο της επιχείρησης αλλά και πρόστιμα για τους καταναλωτές που... ξεχνούν να πάρουν απόδειξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ