Καπουτζίδης για το Mega: «Είναι στενάχωρο που ζει αυτή την κατάσταση» - iefimerida.gr

Καπουτζίδης για το Mega: «Είναι στενάχωρο που ζει αυτή την κατάσταση»

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχοντας συνεργαστεί αρκετές φορές με το Mega Channel ο Γιώργος Καπουτζίδης εξέφρασε την θλίψη του για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τηλεοπτικός σταθμός.

«Σαν τηλεθεατής μπορώ να μιλήσω γιατί έχει και πολιτικές διαστάσεις, κοινωνικές και οικονομικές. Σαν τηλεθεατής, λοιπόν, μπορώ να πω ότι είναι πολύ στενάχωρο το ότι ζει όλο αυτό το πράγμα γιατί στο MEGA υπήρχαν άνθρωποι που αγαπούσαν πολύ αυτό το πράγμα, αυτή τη δουλειά και είχαν ταλέντο, είχαν φαντασία και προσπαθούσαν πάντα να κάνουν καλή τηλεόραση. Έχω δει τις ωραιότερες δουλειές, σειρές στο Mega. Ως άνθρωπος που μπήκα μετά μέσα και δούλεψα, κατάλαβα γιατί υπήρχαν καλές δουλειές στο MEGA. Γιατί οι άνθρωποι εκεί είχαν μεράκι. Δεν ήθελαν να ταϊσουν σανό τους τηλεθεατές», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη στον ΣΠΟΡ FM.

«Μέχρι ένα σημείο», ήταν το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη με τον Γιώργο Καπουτζίδη να προσθέτει: «...Ναι. Μιλάω μόνο για τη μυθοπλασία. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την ενημέρωση».

Στο θέμα του Mega Channel αναφέρθηκε και ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης τονίζοντας «Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας γενικότερα. Αυτά τα θέματα με τα κανάλια είναι πιο λεπτά ζητήματα που δεν ξέρω αν θα ήθελα να τοποθετηθώ υπέρ ή κατά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καπουτζιδης MEGA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ