Ποιος είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ενωσης Κεντρώων - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ενωσης Κεντρώων

φωτογραφίες: facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αναστάσιος Μεγαλομύστακας είναι ο νέος Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από απόφαση του Βασίλη Λεβέντη.

Σε ανακοίνωσή του, ο Αν. Μεγαλομύστακας ανέφερε:

«Μετά την αποχώρηση και ανεξαρτητοποίηση του κ. Καρρά από την Ένωση Κεντρώων, λόγω διαφωνιών, αποφασίστηκε να οριστώ Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος.

Αποδέχομαι ολόψυχα την άκρως τιμητική πρόταση, που μου έγινε, να αναλάβω τα ιδιαιτέρως απαιτητικά καθήκοντα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας Βασίλη Λεβέντη, αλλά και τους συναδέλφους μου για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να φανώ αντάξιος της επιλογής τους, συνεχίζοντας το σημαντικό έργο των προκατόχων μου».

Η διαδρομή του

Γεννήθηκε το 1988 και σπούδασε Νηπιαγωγός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Διετέλεσε πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μετοχίου. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του δημάρχου Σερρών, Πέτρου Αγγελίδη.

Ποιος είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ενωσης Κεντρώων  | iefimerida.gr 0

Εξελέγη βουλευτής Σερρών τον Σεπτέμβριο του 2015 με την Ένωση Κεντρώων, στο ψηφοδέλτιο της οποίας στις Σέρρες ήταν επικεφαλής. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ