Κόντρα στην Νταρουσάφακα ο Παναθηναϊκός - Για την επιστροφή στις νίκες - iefimerida.gr

Κόντρα στην Νταρουσάφακα ο Παναθηναϊκός - Για την επιστροφή στις νίκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιστροφή του στις νίκες θα ψάξει ο Παναθηναϊκός Superfoods στην Euroleague όπου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα (21:45, Novasports 2).

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ μετράει δύο συνεχόμενες ήττες στην Euroleague από Ρεάλ και Ολυμπιακό, αναζητώντας απόψε μια αντίδραση απέναντι σε μια από τις πιο ακριβές ομάδες της διοργάνωσης.

O Παναθηναϊκός θα έχει στην αποστολή του τον Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος πρόλαβε να κάνει μια προπόνηση με τη νεά του ομάδα και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Από την πλευρά της η Νταρουσάφακα ταξίδεψε στην Ελλάδα χωρίς προβλήματα τραυματισμών, έχοντας ρεκόρ 5-3. Εκτός έδρας μετράει μόλις μια ήττα, αυτήν από την Γαλατασαράι ενώ πέρυσι ηττήθηκε δύσκολα από τον Παναθηναϊκό τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Euroleague νταρουσαφακα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ