Ο Λευκός Πύργος θα φωταγωγηθεί πορτοκαλί -Για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών - iefimerida.gr

Ο Λευκός Πύργος θα φωταγωγηθεί πορτοκαλί -Για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Φωτογραφία: Eurokinissi/Βασίλης Βερβερίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα πορτοκαλί θα φωταγωγηθεί ο Λευκός Πύργος, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε τη διοργάνωση εκδηλώσεων για τη συγκεκριμένη Παγκόσμια Ημέρα, που γίνονται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Όπως αναφέρει το seleo.gr, στην Πλατεία Αριστοτέλους θα πραγματοποιηθεί εικαστικό δρώμενο με στόχο την ενημέρωση γύρω από την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

To Σάββατο, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από το επιστημονικό προσωπικό της δομής «Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των παιδιών τους» του Δήμου Θεσσαλονίκης και προβολή ταινίας σχετικού περιεχομένου, στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ