Αποδοκιμασίες για τους παίκτες του Παναθηναϊκού – Κρίνεται με Πανιώνιο ο Στραματσόνι - iefimerida.gr

Αποδοκιμασίες για τους παίκτες του Παναθηναϊκού – Κρίνεται με Πανιώνιο ο Στραματσόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των περίπου 4.000 φίλων του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο Άμστερνταμ προς τους παίκτες της ομάδας μετά την ήττα από τον Αγιαξ ενώ επιστρέφει θέμα Στραματσόνι στο τριφύλλι.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν για μια ακόμη φορά αποκαρδιωτική και η ήττα από τα πιτσιρίκια του Άγιαξ ήρθε με κατεβασμένα τα χέρια. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε στο Άμστερνταμ για να ενισχύσει την ομάδα, απογοητευμένος από την εμφάνιση του συλλόγου, αποδοκίμασε έντονα τους παίκτες του Στραματσόνι στο φινάλε.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση μετά την ήττα στο «Γ.Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα και σε περίπτωση νέας αποτυχίας, δεν αποκλείεται να ανοίξει ξανά θέμα προπονητή, με πιθανότερο σενάριο την απομάκρυνση του Στραματσόνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ