Ετσι προκρίνεται ο ΠΑΟΚ – Μετά το ιστορικό διπλό στην Φλωρεντία [βίντεο]

Το γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις εκτόξευσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά είναι πολύ πιθανό να στείλει και την ομάδα στη φάση των «32» του Europa League.

Ο Δικέφαλος το βορρά, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Κάραμπαχ από την Σλόβαν Λίμπερετς και πλέον ισοβαθμεί με τους Αζέρους στη 2η θέση. Ωστόσο στο «Αρτέμιο Φράνκι» παρά την τεράστια νίκη, έγινε μόνο το μισό βήμα.

Για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί νίκη επί της Λίμπερετς στην Τούμπα και ταυτόχρονα μη νίκη της Κάραμπαχ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Φιορεντίνα.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ έρθει ισόπαλος με τους Τσέχους τότε θα πρέπει να χάσει η Κάραμπαχ από τους «βιόλα».

Αν ο ΠΑΟΚ πάρει τη νίκη και παράλληλα νικήσει και η Κάραμπαχ την Φιορεντίνα, τότε θα δημιουργηθεί τριπλή ισοβαθμία, η οποία όμως δεν θα ευνοεί τον ΠΑΟΚ αφού θα πρέπει η ιταλική ομάδα να ηττηθεί με πέντε γκολ διαφορά, πράγμα αδύνατο.

Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα πάντως δεν θα ταξιδέψει αδιάφορη στο Αζερμπαϊτζάν αφού θέλει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας για να πάρει την 1η θέση του ομίλου.

Σημασία για τον ΠΑΟΚ πάντως έχει πως μετά το σπουδαίο διπλό στην Φλωρεντία, μένει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Europa League Φιορεντίνα πρόκριση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ