Επίθεση ένοπλου άνδρα σε οίκο ευγηρίας μοναχών στο Μονπελιέ - Mία νεκρή, διέφυγε ο δράστης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Επίθεση ένοπλου άνδρα σε οίκο ευγηρίας μοναχών στο Μονπελιέ - Mία νεκρή, διέφυγε ο δράστης [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομηρία στο Μονπελιέ με τραγική κατάληξη και μία νεκρή, ενώ ο δράστης διέφυγε.

Όπως μεταδίδουν γαλλικά και διεθνή ΜΜΕ περίπου τα μεσάνυχτα ένοπλος (έχει και μαχαίρι) ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του εισέβαλε σε οίκο ευγηρίας για μοναχούς στο Μονπελιέ, όπου διαμένουν περίπου 70 μοναχοί.

Στο σημείο έσπευσαν επιτόπου ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες βρήκαν το πτώμα μίας γυναίκας στην είσοδο του κτιρίου με πολλαπλά μαχαιρώματα.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων 59 από τους ενοίκους είναι ασφαλείς ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον δράστη ο οποίος είναι βαριά οπλισμένος.

Όπως μεταδίδει δημοσιογράφος της Figaro ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, το κτίριο έχει ασφαλιστεί όλοι οι ένοικοι είναι ασφαλείς, με τις αρχές αναζητούν τον δράστη. Όπως μεταδίδει ο Γάλλος δημοσιογράφος ο τρόπος δράσης του ενόπλου δεν δείχνει τρομοκρατική ενέργεια.

Επίθεση ένοπλου άνδρα σε οίκο ευγηρίας μοναχών στο Μονπελιέ - Mία νεκρή, διέφυγε ο δράστης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0



Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η νεκρή γυναίκα είναι κατά πάσα πιθανότητα η επιστάτης του κτιρίου με την οποία ήρθε πρώτα σε επαφή ο δράστης. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να έχει δεχθεί τρία χτυπήματα με μαχαίρι.

O δράστης τελικά διέφυγε πριν καν φτάσουν οι Αρχές, οι οποίες τον αναζητούν στις γύρω περιοχές.

On scene photos emerge Montpellier #France Attack. Reportedly two dead. Hostages taken. Search for gunmen. Developing/Ongoing ( #Terror ? ) pic.twitter.com/FT4Eq3l4cH

#Francia: toma de 70 rehenes en residencia de monjes deja al menos 2 muertos #Montpellier -Gendarmeria toma edificio https://t.co/aX3uCiG8Zj pic.twitter.com/qeJQc2KbaD

#montferrier Les services de secours continuent à arriver sur les lieux. pic.twitter.com/rUPRMFr7AH

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία νεκροί μοναχοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ