Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ για το αδήλωτο κτίριο της Κουμουνδούρου - iefimerida.gr

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ για το αδήλωτο κτίριο της Κουμουνδούρου

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απάντηση του στη ΝΔ έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για την καταγγελία ότι επί 16 χρόνια το κτίριο της Κουμουνδούρου δεν είχε δηλωθεί στην Εφορία.

«Ανύπαρκτο» χαρακτηρίζουν πηγές του κυβερνώντος κόμματος το θέμα με το κτίριο καθώς όπως αναφέρουν: «Είχε γίνει σαφές και στην προηγούμενη εξεταστική που εκλήθη ο ΣΥΡΙΖΑ πως:

  • Το κτίριο περιήλθε νόμιμα στην κυριότητα  του ΣΥΡΙΖΑ το 2016 
  • Τοτε ως όφειλαν έκαναν δήλωση Φόρου Ακίνητης Περιουσίας από το 2002 έως 2014 και για ΕΝΦΙΑ απο το 2014 και ως το 2016.

Εξηγούν πως ήταν ένα κτίριο που μετά τις πολλές διασπάσεις και αλλαγές του κόμματος (ανήκε στο ΚΚΕ Εσωτερικού, ΕΑΡ, Συνασπισμός και ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος) ξεκαθάρισε το καθεστώς το 2016.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, εν αντιθέσει με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, είναι εντάξει ως προς τις τραπεζικές του υποχρεώσεις, ειδικότερα έχει αποπληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του δανείου που είχε πάρει» σχολιάζουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ Κουμουνδούρου κτίριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ