Το ψυχωσικό επεισόδιο του Κάνιε Γουέστ είναι πιο σοβαρό από ό,τι νόμιζαν

Ο Κάνιε Γουέστ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ψυχωσικό επεισόδιο που προκαλείται από τη στέρηση ύπνου και την ακραία αφυδάτωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ωστόσο, η κατάσταση του φαίνεται να είναι πιο σοβαρή απ' ότι ανέφεραν οι πρώτες εκτιμήσεις, όπως σημειώνει το TMZ, που υποστηρίζει πως «το πρόβλημα είναι βαθύτερο».

Ο 39χρονος ράπερ μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο UCLA ΜΕΤΆ, έπειτα από ψυχωσικό επεισόδιο την Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιατρός του γνωστού ράπερ ανέφερε στην Daily Mail πως την ώρα που έπαθε ψυχωσικό επεισόδιο ούρλιαζε, είχε παραισθήσεις και έλεγε πως θέλουν να τον σκοτώσουν. Μάλιστα, επιτέθηκε σε άτομο του προσωπικού του, με τον γιατρό του να καλεί άμεσα σε βοήθεια.

Το TMZ αναφέρει πως «είναι τόσο άσχημη η ψυχική κατάσταση» που το ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους για την ακύρωση των 21 συναυλιών θα τον καλύψει για διαφυγόντα κέρδη λόγω ασθένειας.

Ο ράπερ δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο πριν από τη γιορτή των Ευχαριστιών, παρόλο που η οικογένειά του επιθυμεί να είναι στο σπίτι του.

Το περιοδικό People ισχυρίστηκε πως η Κιμα Καρντάσιαν βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον άφησε μόνο για πρώτη φορά αργά το βράδυ της Τετάρτης. Από την πλευρά του το «Ε» ανέφερε πως η τηλεπερσόνα ακύρωσε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη για να είναι δίπλα στον σύζυγό της.

«Αρχίζει να αισθάνεται ο εαυτός και να καταλαβαίνει τη σημασία της ανάπαυσης και του να ζητήσει βοήθεια», είπε πηγή στο περιοδικό.

«Η Κιμ είναι με τον Κάνιε και πλέον αισθάνεται πιο συνδεδεμένη μαζί του. Ο γάμος τους πηγαίνει πολύ καλά», δήλωσε πηγή στο «E».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάνιε Γουέστ ψυχωσικό επεισόδιο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ