Προγνωστικά Europa League: Στοίχημα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ (video) - iefimerida.gr

Προγνωστικά Europa League: Στοίχημα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ (video)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League διεξάγεται σήμερα και από ελληνικής πλευράς Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Άγιαξ και Φιορεντίνα αντίστοιχα στις 20:00, ενώ στις 22:05 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόις.

Ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στους «32» έχουν μόνο οι «ερυθρόλευκοι», ενώ οι δύο άλλοι εκπρόσωποί μας κυνηγούν ένα... θαύμα. Πάμε να δούμε τις αναλύσεις των αγώνων μέσα από Betarades.gr, καθώς και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις, τις οποίες θα βρείτε στο βίντεο στο τέλος του κειμένου. Παράλληλα, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τις αποδόσεις για όλους του αγώνες στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

Άσχημο το κλίμα στον Παναθηναϊκό

Ξεκινάμε με τον αγώνα Άγιαξ – Παναθηναϊκός. Αντίδραση αναζητά σήμερα ο Παναθηναϊκός, μετά από δύο οδυνηρά αποτελέσματα, που προκάλεσαν τριγμούς και προβληματισμό. Το εντός έδρας 0-3 απ’ τη Σταντάρ Λιέγης συνοδεύτηκε από την οικτρή εκτός έδρας παρουσία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο οι πράσινοι έχασαν απ’ το ημίχρονο! Στο επίκεντρο της κριτικής ο Αντρέα Στραματσόνι, εναντίον του οποίου οι οπαδοί εξέφρασαν φρικτά παράπονα μετά την απελπιστική εμφάνιση στο Φάληρο, ωστόσο ο Ιταλός προς το παρόν στηρίζεται κανονικά απ’ τη διοίκηση. Το κλίμα πάντως, είναι κάκιστο στο «τριφύλλι», αφού είναι εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στο Europa League και πλέον βρίσκεται στο -7 απ’ τον Ολυμπιακό. Δεν έχει αποκλειστεί και μαθηματικά ο Παναθηναϊκός, που για να έχει ελπίδες πρέπει να κερδίσει σήμερα και παράλληλα το άλλο ματς του ομίλου να λήξει ισόπαλο.

Δεν... πηγαίνει η Ιταλία στον ΠΑΟΚ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκεται πηγαίνει στην Ιταλία για να διεκδικήσει όσες ελπίδες του αναλογούν για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Αγωνιστικά, προέρχεται από την διακοπή που επιβλήθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, άρα η έλλειψη ρυθμού δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα μεγάλο ζήτημα. Το τελευταίο του παιχνίδι το έδωσε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και ήταν η ήττα με σκορ 1-0 εκτός έδρας από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, που άφησε τους «ασπρόμαυρους» πολύ πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται προς το παρόν διατεθειμένος να στηρίξει τον τεχνικό Βλάνταν Ίβιτς. Στο Europa League από την άλλη, ο ΠΑΟΚ με δύο σερί ήττες από την Καραμπάκ, κατάφερε να γκρεμίσει ό,τι με κόπο έχτισε και πλέον ελπίζει σε σενάρια για να διεκδικήσει την πρόκριση. Πιο συγκεκριμένα, θέλει δική του νίκη στη Φλωρεντία, ή στη χειρότερη περίπτωση ισοπαλία και ήττα της Καραμπάκ στο Λίμπερετς. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Ιταλία, καθώς σε έξι επισκέψεις μετράει δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ στα 4/6 παιχνίδια δεν σκόραρε καν.

«Κλειδώνει» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώνουμε με το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γιουνγκ Μπόις. Ελπίζοντας ότι η αγωνιστική του κατάσταση δε θα έχει επηρεαστεί αρνητικά από τη μεγάλη αποχή από τη δράση (λόγω των… όμορφων καταστάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου), ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τη Γιουνγκ Μπόις, ζητώντας… το βαθμό της ισοπαλίας για να κλειδώσει και μαθηματικά την πρόκριση στους «32» του Europa League. Στη 2η θέση του 2ου ομίλου βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας συλλέξει επτά βαθμούς (2-1-1). Στο πιο πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι τους έφυγαν με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Αστάνα, για να πάρει τη σκυτάλη το εμφατικό 3-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που άνοιξε περαιτέρω την «ψαλίδα» από τους διώκτες τους εντός των συνόρων.

Αφού ολοκληρώσαμε την παρουσίαση των αγώνων των τριών ελληνικών ομάδων, παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που έχει ετοιμάσει το Betarades.gr με τις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα παιχνίδια, καθώς και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, μέσω του οποίου μπορείτε να κερδίσετε 100€:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League προγνωστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ