Ξυλοκόπησαν Αλβανό που σκότωσε δύο σκυλιά με βαριοπούλα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ξυλοκόπησαν Αλβανό που σκότωσε δύο σκυλιά με βαριοπούλα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταση επικράτησε χθές στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν αγανακτισμένοι φιλόζωοι προσπάθησαν να λιντσάρουν έναν Αλβανό ο οποίος προσήχθη με την κατηγορία πως βασάνισε και σκότωσε με βαριοπούλα δύο σκυλιά.

Όπως λένε οι πληροφορίες, τα τρία σκυλιά μπήκαν σε ένα δικό του οικόπεδο και κυνήγησαν μία κότα. Όταν τα εντόπισε ο Αλβανός, τα στρίμωξε σε μία αποθήκη και τα χτύπησε με βαριοπούλα.

Ο ένας σκύλος κατάφερε να ξεφύγει όμως τα άλλα δύο υπέστησαν σοβαρότατα τραύματα, καθώς τους έσπασε τα κρανία, αλλά και πολλά κόκκαλα. Γείτονες τον είδαν αλλά μόλις τελείωσε το «έργο» του, αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως απείλησε όλη την γειτονιά να μην μιλήσουν.

Εχθές προσήχθη στα δικαστήρια όπου μετά από διαδικτυακό κάλεσμα παρευρέθηκε πλήθος κόσμου να τον αποδοκιμάσει. Όπως φαίνεται στο βίντεο οι φίλοι του κατηγορουμένου επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία για να αποτρέψουν να μαγνητοσκοπηθούν οι εικόνες.

Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, προσπάθησαν μάλιστα να τον λιντσάρουν, αλλά ο κατηγορούμενος προστατεύθηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ, τελικά όμως κάποιοι κατάφεραν και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα τελικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 9η Ιανουαρίου, ενώ οι φιλόζωοι προσπάθησαν να ξυλοκοπήσουν και τους φίλους του κατηγορουμένου οι οποίοι είχαν επιτεθεί πιο πριν στους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ