ΤΧΣ: Δεν είπε ο Μιχελής ότι η αξιολόγηση δεν θα κλείσει έγκαιρα σύμφωνα με τους Θεσμούς - iefimerida.gr

ΤΧΣ: Δεν είπε ο Μιχελής ότι η αξιολόγηση δεν θα κλείσει έγκαιρα σύμφωνα με τους Θεσμούς

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας διαψεύσει δημοσιεύματα περί αναφοράς του προέδρου του, Γιώργου Μιχελή, σε μη έγκαιρο κλείσιμο της αξιολόγησης σύμφωνα με τους Θεσμούς.

«Σχετικά με αναφορές στον τύπο που εμφανίζουν τον Πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κ. Γεώργιο Μιχελή, να ενημερώνει τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου ότι σύμφωνα με τους εκπροσώπους των Θεσμών, ''η αξιολόγηση δεν θα κλείσει εγκαίρως στην περίπτωση που το Ταμείου προβεί σε σύγκληση Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εθνικής Τράπεζας'', το Ταμείο διαψεύδει ότι υπήρξε τέτοια τοποθέτηση», αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΧΣ.

Σε αυτή επισημαίνεται ακόμη ότι η συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των Θεσμών και του Ταμείου διενεργήθηκε σε καλό κλίμα και πως δεν αμφισβητήθηκε η ανεξαρτησία του Ταμείου κατά την λήψη των αποφάσεων του.

«Διευκρινίζεται επίσης ότι οποιαδήποτε επιπρόσθετη αναφορά και σχόλιο γίνεται για το εν λόγω θέμα από ανώνυμες πηγές οι οποίες μπορεί να μεταφέρουν προσωπικές απόψεις ή και θέσεις τρίτων, δεν αντανακλούν τη θέση του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΧΣ Γιώργος Μιχελής αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ