Καταδίωξη με πυροβολισμούς στα Χανιά - iefimerida.gr

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στα Χανιά

κινηματογραφική καταδίωξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε σήμερα στα Χανιά με ένα περιπολικό και ένα κλεμμένο αγροτικό. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του... κυνηγητού έπεσαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν τρία άτομα που επέβαιναν σε αγροτικό αυτοκίνητο επεχείρησαν να ληστέψουν μια γυναίκα σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Χανίων.

Αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν την καταδίωξη του αυτοκινήτου, στην διάρκεια της οποίας, έπεσαν και πυροβολισμοί. Οι ληστές στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν μπήκαν σε χωράφι με ελιές όπου και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια.

Οι αστυνομικοί όμως πρόλαβαν και συνέλαβαν δύο από τους δράστες, έναν Χανιώτη και έναν Ρωσοπόντιο. Αναζητείται ακόμα ένας ακόμη Ρωσοπόντιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ