Ούρλιαζε και είχε παραισθήσεις -Πώς συνέβη το ψυχωσικό επεισόδιο του Κάνιε Γουέστ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ούρλιαζε και είχε παραισθήσεις -Πώς συνέβη το ψυχωσικό επεισόδιο του Κάνιε Γουέστ [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑP- Evan Agostini
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούρλιαζε και είχε παραισθήσεις ο Κάνιε Γουεστ όταν έπαθε ψυχωσικό σοκ. Ο διάσημος ράπερ μεταφέρθηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες, στο οποίο οδηγήθηκε με χειροπέδες, έπειτα από τηλεφώνημα που έκανε ο προσωπικός του γιατρός.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός του γνωστού ράπερ ανέφερε στην Daily Mail πως την ώρα που έπαθε ψυχωσικό επεισόδιο ούρλιαζε, είχε παραισθήσεις και έλεγε πως θέλουν να τον σκοτώσουν.

Ο γιατρός του ανέφερε πως κάλεσε βοήθεια διότι ο άνδρας της Κιμ Καρντάσιαν επιτέθηκε σε άτομο του προσωπικού του.

Ούρλιαζε και είχε παραισθήσεις -Πώς συνέβη το ψυχωσικό επεισόδιο του Κάνιε Γουέστ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, ο ίδιος έδωσε ψευδή στοιχεία στο νοσοκομείο, λέγοντας πως ένας άνδρας με το όνομα Τζιμ Τζόνς πάσχει από προσωρινή ψύχωση, η οποία οφείλεται στην έλλειψη ύπνου και στην αφυδάτωση.

Μετά από αυτό το γεγονός, ο Κάνυε Γουέστ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες και ήταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, ενώ προς το παρόν είναι άγνωστο αν ο West νοσηλεύεται ακόμη ή αν του έχει δοθεί εξιτήριο.

Την ίδια ώρα η οικογένεια Καρντάσιαν γύρισε με ιδιωτικό τζετ εσπευσμένα από την νέα Υόρκη για να βρεθούν στο πλευρό του Γουέστ. Μαζί με την Κιμ ήταν η αδελφή της η Κόρτνεϊ και η ΚριςΤζένερ.

Ούρλιαζε και είχε παραισθήσεις -Πώς συνέβη το ψυχωσικό επεισόδιο του Κάνιε Γουέστ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: ΑP/ jul/x17online.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ