Η ΑΕΚ δεσμεύει προσωρινά τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας Ψωμιάδη - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ δεσμεύει προσωρινά τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας Ψωμιάδη

ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κέρδισε την πρώτη μάχη στην δικαστική διαμάχη της με τον Μάκη Ψωμιάδη. Την Τρίτη εκδικάστηκε η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι «κιτρινόμαυροι» και αποφασίστηκε η προσωρινή δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των παιδιών του Ψωμιάδη έως τις 16 Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Στην Ένωση ευελπιστούν πλέον βάσιμα πως θα μπουν πίσω στα ταμεία της ομάδας τα λεφτά που είχε υπεξαιρέσει ο Μάκης Ψωμιάδης κατά την περίοδο που ήταν ιδιοκτήτης της ΑΕΚ και αφορούσαν τηλεοπτικά συμβόλαια της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» το ΣΔΟΕ έχει ήδη εντοπίσει ένα ποσό κοντά στα 31.000.000 ευρώ, σε λογαριασμούς των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη. Χρήματα που φαίνεται πως έχουν καταλήξει εκεί, αντί των ταμείων της ΠΑΕ ΑΕΚ που είναι σε δυσχερή θέση. Στους λογαριασμούς της κόρης του Ψωμιάδη, εντοπίστηκαν 21 εκατ. ευρώ, που προέρχονται από τον Alpha Digital και τη Nova, ενώ ποσά από 6 εκατ. ευρώ, έως 10 εκατ. ευρώ, έχουν βρεθεί σε λογαριασμούς του γιου του, Σταύρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ