Σόου Ομπάμα με αστεία στη βράβευση διεθνών σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Σόου Ομπάμα με αστεία στη βράβευση διεθνών σταρ [εικόνες]

Φωτογραφία: Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο απερχόμενος πρόεδρος βράβευσε 21 προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, της τεχνολογίας, του αθλητισμού και του θεάματος σε μια εκδήλωση με πολύ γέλιο αλλά και δάκρυα συγκίνησης.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι οι Μπρους Σπρίνγκστιν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Τομ Χανκς, Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Έλεν ντε Τζένερις, Νταϊάνα Ρος και Μάικλ Τζόρνταν.

«Το Μετάλλιο της Ελευθερίας δεν είναι μονάχα η ύψιστη τιμητική διάκριση προς έναν πολίτη του έθνους, πρόκειται για έναν φόρο τιμής στην ιδέα ότι ο καθένας εξ ημών, άσχετα από την καταγωγή του, έχει την ευκαιρία να αλλάξει αυτήν την χώρα προς το καλύτερο» σχολίασε ο απερχόμενος πρόεδρος.

«Επιστήμονες, φιλάνθρωποι, δημόσιοι λειτουργοί ή στρατιωτικοί, αθλητές και καλλιτέχνες, αυτά τα 21 πρόσωπα συνέβαλαν στο να πάει μπροστά η Αμερική, καθώς ενέπνευσαν εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, την ίδια στιγμή» επισήμανε.

Ο Μπάρακ Ομπάμα, γνωστός φίλος του μπάσκετ και των Chicago Bulls, πρόσφερε αρκετό γέλιο στους παρευρισκόμενους όταν κλήθηκε να βραβεύσει τους πανύψηλους Μάικλ Τζόρνταν και Αμπντούλ Τζαμπάρ!

«Όταν αλλάζει το παιχνίδι για σένα τότε είσαι πολύ καλός» είπε για τον σέντερ-θρύλο τον Λέικερς ενώ για τον Air παρατήρησε ότι «όλοι θέλουν να γίνουν ο Μάικλ Τζόρνταν του...» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τονίσει την αξία των δύο αθλητών.

Michael Jordan receives the Presidential Medal of Freedom from President Barack Obama at the @whitehouse!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις Νοέ 22, 2016, 3:09μμ PST

@kareemabduljabbar_33 receives the Presidential Medal of Freedom from President Barack Obama at the @whitehouse!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις Νοέ 22, 2016, 3:08μμ PST

Η γνωστή κωμικός Έλεν ΝτιΤζένερις παραλαμβάνει συγκινημένη το μετάλλιο της.

Από τα σχόλια του Μπάρακ Ομπάμα δεν ξέφυγε και ο Τομ Χανκς για τον οποίο είπε ότι κατάφερε να δείξει πώς μπορείς να κάνεις φίλο μια μπάλα βόλεϊ!

Σόου Ομπάμα με αστεία στη βράβευση διεθνών σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: Associated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ