Χαμογελαστός μετά το χειρουργείο ο Γκιστ - Επιστροφή σε τέσσερις μήνες - iefimerida.gr

Χαμογελαστός μετά το χειρουργείο ο Γκιστ - Επιστροφή σε τέσσερις μήνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από ειδικό γιατρό χειρουργήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στον προσαγωγό και κατά πάσα πιθανότητα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ολα κύλησαν ομαλά κατά τη διάρκεια της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο Γκιστ στον αριστερό προσαγωγό έπειτα από με τον ίδιο να ανεβάζει μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αν και ακόμα δεν γίνεται να υπάρχει ακριβής εικόνα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός μάχης για τους επόμενους τέσσερις μήνες, κάτι που σημαίνει πως χάνει τη σεζόν.

Βέβαια αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε ο Γκιστ θα μπορεί να αγωνιστεί στα πλέι-οφ αλλά μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, η οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

Χαμογελαστός μετά το χειρουργείο ο Γκιστ - Επιστροφή σε τέσσερις μήνες | iefimerida.gr 0




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ