9 πράγματα που αλλάζουν στη ζωή μιας γυναίκας με το που πατάει τα 30 - iefimerida.gr

9 πράγματα που αλλάζουν στη ζωή μιας γυναίκας με το που πατάει τα 30

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τριάντα είναι μια κρίσιμη καμπή στη ζωή ενός ανθρώπου. Μπορεί να αρχίσεις να αισθάνεσαι ότι γερνάς, ότι το σώμα σου αλλάζει και μαζί κι εσύ, ότι οι ευθύνες αυξάνονται και πια δεν μπορείς πια ανέμελα να ζεις τη ζωή σου.

Σίγουρα φυσώντας τριάντα ολόκληρα κεράκια στα γενέθλιά σου, θα νιώσεις ένα μικρό σφίξιμο στο στομάχι. Όμως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο νομίζεις. Ετοιμάσου να περάσεις στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής σου. Το μόνο που θα συμβεί είναι μερικές μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, που αν τις δεις με άλλο μάτι, θα σου κάνουν τελικά μόνο καλό.

Το hangover

Στα είκοσι, όσο κι αν ξενυχτήσεις, δεν πρόκειται την επόμενη μέρα να ξυπνήσεις χάλια, μιας και οργανισμός συνέρχεται σχετικά εύκολα από τις καταχρήσεις. Τα πράγματα όμως αλλάζουν μεγαλώνοντας και πρέπει να είσαι πιο προσεχτική, αν δε θες να υποφέρεις για δυο μέρες από πονοκέφαλο και ναυτία. Σταμάτα να λες «είμαι πια πολύ γριά για να το ρίχνω έξω» και απλώς φέρσου με σύνεση. Απόλαυσε τις εξόδους σου με την παρέα σου και άσε κατά μέρους τις υπερβολές. Άλλωστε δεν είναι καλύτερο να θυμάσαι τι έκανες χτες βράδυ;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα 30άρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ