«Τελειώνει» Αραβίδη και Λέσκοτ η ΑΕΚ - Για διαφορετικούς λόγους τον καθένα - iefimerida.gr

«Τελειώνει» Αραβίδη και Λέσκοτ η ΑΕΚ - Για διαφορετικούς λόγους τον καθένα

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημέρα αλλαγών ήταν η Τρίτη (22/11) για την ΑΕΚ αφού μετά την αναστάτωση που προέκυψε με τον Τζολέον Λέσκοτ, ήρθε στην επιφάνεια και η λύση του συμβολαίου του Χρήστου Αραβίδη.

Ο Τζολέον Λέσκοτ δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ μετά τα όσα συνέβησαν στα Σπάτα. Το δημοσίευμα που ήθελε τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό δυσαρεστημένο με τις παροχές από την ΑΕΚ αλλά και τον τρόπο αποθεραπείας του, προκάλεσαν οργή στο ποδοσφαιρικό τμήμα και οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη συνάντηση των ιθυνόντων της ομάδας με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Ο Λέσκοτ ζήτησε μάλιστα να δει τον Δημήτρη Μελισσανίδη όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday» όμως αυτό το αίτημα δεν έγινε δεκτό και όλα πλέον δείχνουν την πόρτα της εξόδου για τον 35χρονο αμυντικό.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Live Sport» αναφέρει σήμερα πως Αραβίδης και ΑΕΚ δεν θα συνεχίσουν μαζί. Η Ενωση φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή πως είναι ελεύθερος να αποχωρήσει τον Ιανουάριο για όποια ομάδα θέλει, πληρώνοντας ουσιαστικά τα κρούσματα απειθαρχίας με αποκορύφωμα το ποστάρισμα στο facebook πριν από 1,5 μήνα.

Ο Αραβίδης, ο οποίος φέτος δεν αποτέλεσε βασική επιλογή ούτε του Τιμούρ Κετσπάγια αλλά ούτε και του Ζοσέ Μοράις, βρίσκεται ουσιαστικά «εκτός» ομάδας και πλέον το διαζύγιο των δύο πλευρών θα επισημοποιηθεί τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ χρηστος αραβιδης Τζόλεον Λέσκοτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ