Οι ερωτικές της ορέξεις την οδήγησαν στη φυλακή - iefimerida.gr

Οι ερωτικές της ορέξεις την οδήγησαν στη φυλακή

βιασμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ομαδικός βιασμός ήταν τελικά ένα καλά σχεδιασμένο όργιο από την 22χρονη Αγγλίδα, η οποία μάλλον μετάνιωσε για την ερωτική εμπειρία που επέλεξε να έχει και αποφάσισε μετά την ροζ περιπέτεια της να καταγγείλει τους ερωτικούς της συντρόφους για βιασμό.

Άδικη ταλαιπωρία υπέστησαν έξι νεαροί Βρετανοί τουρίστες στην Κω, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για τον ομαδικό βιασμό και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, καθώς 22χρονη είχε καταγγείλει την περασμένη Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών ότι οι ομοεθνείς της την παρέσυραν στο διαμέρισμα, όπου διέμενε ένας 19χρονος και εκεί την βίασαν οι τρεις, ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν χωρίς να επέμβουν. Η καταγγελία της οδήγησε στην σύλληψη των τεσσάρων, ηλικίας 19, 21, 22 και 24 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην Καρδάμαινα, ενώ για τους άλλους δύο που είχαν ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα τους ενημερώθηκε η Σκότλαντ Γιαρντ!

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η 22χρονη Βρετανίδα δικαίωσαν τους φερόμενους ως δράστες που δεν έπαψαν στιγμή να διαμαρτύρονται, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού. Τελικά η 22χρονη ομολόγησε ότι με τη θέλησή της είχε ερωτική επαφή με τους κατηγορούμενους, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για την νεαρή τουρίστρια, σε βάρος της οποίας σχηματίζεται δικογραφία για ψευδή καταμήνυση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ