Λύθηκε το μυστήριο με την άστεγη που εντοπίστηκε στη Ρώμη -Δεν είναι η Βρετανίδα Μαντλίν ΜακΚαν - iefimerida.gr

Λύθηκε το μυστήριο με την άστεγη που εντοπίστηκε στη Ρώμη -Δεν είναι η Βρετανίδα Μαντλίν ΜακΚαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι η Μαντλίν ΜακΚαν η άστεγη που εντοπίστηκε στη Ρώμη και η οποία έμοιαζε με το μικρό κοριτσάκι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε το 2007, σε ηλικία 4 ετών, στην Πορτογαλία.

Αυτό αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία η άστεγη κοπέλα που φωτογραφήθηκε στην Αιώνια Πόλη, στην πραγματικότητα είναι μια Σουηδέζα 21 ετών, η οποία είχε πάει στη Ρώμη για να μάθει την ιταλική γλώσσα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του πατέρα της, ο οποίος την αναγνώρισε βλέποντας τις φωτογραφίες της στις εφημερίδες και στη τηλεόραση, η κοπέλα λέγεται Έμπλα Γιαουρογιάρβι και υποφέρει από το σύνδρομο του Ασμπέργκερ, το οποίο ανήκει στις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Ο πατέρας της Έμπλα πρόκειται να ταξιδέψει σύντομα στην Ιταλία για να μπορέσει να επιστρέψει με την κόρη του στην Στοκχόλμη.

Λύθηκε το μυστήριο με την άστεγη που εντοπίστηκε στη Ρώμη -Δεν είναι η Βρετανίδα Μαντλίν ΜακΚαν | iefimerida.gr 0

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντλίν ΜακΚαν άστεγη Ρώμη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ