Η Adele το αποφάσισε: «Θα κάνω δεύτερο παιδί», ανακοίνωσε σε συναυλία [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Adele το αποφάσισε: «Θα κάνω δεύτερο παιδί», ανακοίνωσε σε συναυλία [βίντεο]

Φωτογραφία: AP/ Joel Ryan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μαμά τα κατάφερες», ήταν το μήνυμα που περίμενε την Adele, στο σπίτι της, μετά από το τέλος της περιοδείας της στις ΗΠΑ. Ο 4χρονος γιος της έχει διπλό λόγο να χαίρεται. Η μαμά του γύρισε κοντά του και αποφάσισε να του χαρίσει αδελφάκι.

Μετά από ένα χρόνο στο... δρόμο, για την παγκόσμια περιοδεία της, η Adele αποχαιρέτισε τους Αμερικανούς θαυμαστές της, ανακοινώνοντας από σκηνής ότι σκοπεύει να μεγαλώσει την οικογένειά της. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια έκανε την τελευταία της εμφάνιση στο Φοίνιξ, όπου ανακοίνωσε στον κόσμο ότι φεύγει για να αποκτήσει ένα μωρό. «Σε 1-2 χρόνια θα επιστρέψω. Δεν θα καταφέρετε να με ξεφορτωθείτε», τους είπε ακόμη.

Μερικές ώρες αργότερα, η Adele δημοσίευσε στο Instagram το πανό που είχε κρεμάσει ο γιος της, ο 4χρονος Αντζελο, στο σπίτι, που έλεγε «Μαμά τα κατάφερες!». Με αυτό την καλωσόρισε, έπειτα από 107 συναυλίες μέσα σε 10 μήνες.

I just finished my 107 shows in 10 months. 100% live every night. I bloody smashed it, even if I do say so myself. You lot have been incredible, every night you've been so beautiful, loving and engaged. My band and my crew you made the whole thing turn. And my beautiful family made it easy for me to do. Big love x

A photo posted by @adele on Nov 22, 2016 at 12:05am PST

Βέβαια, η Adele έχει κάποιες υποχρεώσεις ακόμη. Επίσημα, η παγκόσμια περιοδεία της ολοκληρώνεται τον Φεβρουάριο, με συναυλίες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει για το πόσο την άλλαξε η μητρότητα, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς εξομολογήθηκε ότι αντιμετώπισε επιλόχειο κατάθλιψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ adele
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ