Αυξημένος κατά 3,2% ο τζίρος στο χονδρικό εμπόριο - iefimerida.gr

Αυξημένος κατά 3,2% ο τζίρος στο χονδρικό εμπόριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βελτίωση κατέγραψε ο κύκλος εργασιών του Χονδρικού Εμπορίου στο 3ο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα προσωρινά και διορθωμένα στοιχεία, ως προς τον αριθμό εργάσιμων ημερών τυπικού τριμήνου ίσης χρονικής διάρκειας, της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Χονδρικό Εμπόριο του 3ου τριμήνου 2016 παρουσίασε αύξηση κατά 3,2%, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του αντίστοιχου διαστήματος του 2015, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του 2ου τριμήνου 2016 υποχώρησε κατά 5,8%.

Ο Εποχικά Διορθωμένος (ως προς την επίδραση εποχικών γεγονότων, π.χ. έναρξη σχολικής περιόδου, εορτές, τουριστική περίοδος κ.λπ.) Δείκτης ενισχύθηκε κατά 0,9% το 3ο τρίμηνο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του 2ου τριμήνου 2016.

Επισημαίνεται ότι ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Χονδρικό Εμπόριο του 2ου τριμήνου 2016, ο οποίος ανακοινώθηκε ως προσωρινός στο προηγούμενο Δελτίο Τύπου, λόγω νέων στοιχείων, έχει αναθεωρηθεί από 65,7 σε 65,8 και η ετήσια μεταβολή του από -3,8% σε -3,7%.

Αυξημένος κατά 3,2% ο τζίρος στο χονδρικό εμπόριο  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΣΤΑΤ χονδρικό εμπόριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ