Plus size μοντέλο κάνει στριπτίζ στο μετρό της Νέας Υόρκης -Θέλει να αγαπήσουμε το σώμα μας [βίντεο] - iefimerida.gr

Plus size μοντέλο κάνει στριπτίζ στο μετρό της Νέας Υόρκης -Θέλει να αγαπήσουμε το σώμα μας [βίντεο]

Iskra-Lawrence
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Νεοϋορκέζοι έχουν δει πολλά στο μετρό τους... Κλόουν να πωλούν εσώρουχα, αρουραίους να μεταφέρουν κομμάτι πίτσας και ένα σωρό άλλα, που δίνουν μια ευχάριστη και περίεργη νότα στην καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά, όσοι βρέθηκαν στο μετρό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το διάσημο plus size μοντέλο Ισκρα Λόρενς να κάνει στριπτίζ.

Το μοντέλο έβγαλε τα ρούχα του και μίλησε στους επιβάτες για το πόσο σημαντικό είναι να αγαπούν το σώμα τους, όπως κάνει και η ίδια.

«Μεγάλωσα μισώντας αυτό που βλέπω στον καθρέπτη επειδή η κοινωνία μου είπε ότι δεν ήμουν αρκετά καλή», λέει η Ισκρα στο βίντεο.

«Νόμιζα πως γινόταν κάτι λάθος που δεν είχα κενό ανάμεσα στους μηρούς μου, που είχα κυτταρίτιδα και δεν ήμουν αρκετά αδύνατη. Αυτό έκαναν τα μίντια. Η κοινωνία δημιουργεί ένα μικρό πρότυπο ομορφιάς, όταν εμείς είμαστε πολύ περισσότερο από αυτό», προσθέτει.

«Αυτό το σώμα δεν είναι κάτι που αντικειμενοποιείται, πιάνεται, εξετάζεται. Είναι το σκάφος μου, είναι το σπίτι μου. Το σέβομαι», τόνισε το μοντέλο.

«Η αξία του καθενός μας είναι παραπάνω από αυτή που δείχνει το δέρμα μας. Είμαστε όλοι αδέλφια, είμαστε όλοι ίσοι. Αυτό είναι το σκάφος μας», κατέληξε.

Η Ισκρα Λόρενς, που είναι το πρόσωπο της εταιρείας εσωρούχων Aerie, είναι ένα από τα μοντέλα που σε κάθε τους βήμα υποστηρίζουν το σώμα έτσι όπως ακριβώς είναι και τη σημασία του να αγαπάμε τους εαυτούς μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισκρα Λορενς μετρό στριπτίζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ