Σκανδαλίδης: Καμία πιθανότητα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Σκανδαλίδης: Καμία πιθανότητα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει γιατί έχει αυτόνομη γραμμή, τόνισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στον ρ/σ "Πρακτορείο 104,9".

Ο κ. Σκανδαλίδης εκτίμησε ότι το πολιτικό πεδίο είναι ρευστό. Τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπαίνει σε αντιδεξιό ή δεξιό μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και παλεύει για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών.

Απέκλεισε οποιαδήποτε πιθανότητα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα το θυμήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι όταν έκανε τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο».

Σε ερώτηση για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τα περί αποστάσεων από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σκανδαλίδης είπε: «Ο κ. Βενιζέλος ό,τι λέει, το λέει ευθέως. Υποστήριξε τις γραμμές του ΠΑΣΟΚ και δεν εγκατέλειψε τον χώρο ποτέ. Δεν φαντάζομαι ότι θα κάνει αυτή την ανοησία τώρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ