Γκουίνεθ Πάλτροου: Πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι με την Ελλάδα - iefimerida.gr

Γκουίνεθ Πάλτροου: Πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι με την Ελλάδα

Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προσφορά της Ελλάδας στην ανθρωπότητα τόνισε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε ότι όσοι κατηγορούν την Ελλάδα, με αφορμή την κρίση που περνάει η χώρα μας, πρέπει να είναι γενναιόδωροι μαζί της. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο τόπος αυτός έδωσε αξίες και όρισε ιδανικά. Απέναντι σε μια χώρα που πρόσφερε σημαντικά πράγματα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα οφείλουμε να είμαστε περισσότερο γενναιόδωροι».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «η Ελλάδα έχει μια μακρά ιστορία, την οποία εμείς ως οικογένεια τιμούμε, μιας και ο άνδρας μου σπούδασε Ιστορία των Αρχαίων Πολιτισμών και επομένως μιλάει πολύ καλά τα αρχαία ελληνικά».

Τόσο η Πάλτροου, όσο και ο σύζυγος της και frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν, αγαπούν τόσο πολύ τον ελληνικό πολιτισμό, ώστε πέρσι τον Ιούνιο που έψαχναν δάσκαλο για τα παιδιά τους, έθεσαν ως απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα πρέπει να γνωρίζει άριστα και να μιλά ελληνικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ