Τράπεζα Κύπρου: Εκτακτη γ.σ. για την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου - iefimerida.gr

Τράπεζα Κύπρου: Εκτακτη γ.σ. για την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτακτη γενική συνέλευση για τις 13 Δεκεμβρίου συγκαλεί η Τράπεζα Κύπρου, στο πλαίσιο της διαδικασίας υποβολής αίτησης εισαγωγής στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Οι μέτοχοι της κυπριακής τράπεζας θα κληθούν να εγκρίνουν ψηφίσματα για το πράσινο «φως» του Σχεδίου Διακανονισμού, το οποίο προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ίδρυση νέας μητρικής εταιρείας στην Ιρλανδία, με την επωνυμία Bank of Cyprus Holdings Plc.

Η κυπριακή τράπεζα, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, θα διατηρήσει τις μετοχές της στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, ενώ θα αποχωρήσει από το Χρηματιστήριο Αθηνών. Σημειώνεται ότι προκειμένου να καταστεί ευκολότερη η παραπάνω διαδικασία, η τράπεζα αποφάσισε την ίδρυση νέας μητρικής εταιρείας, με έδρα την Ιρλανδία.

To διοικητικό συμβούλιο θεωρεί ότι το σχέδιο είναι δίκαιο και εύλογο και εκτιμά ότι κινείται προς το συμφέρον της τράπεζας και των μετόχων της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τράπεζα Κύπρου ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ