Ποια είναι η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη με την οποία περιμένουν το 1ο τους παιδάκι - iefimerida.gr

Ποια είναι η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη με την οποία περιμένουν το 1ο τους παιδάκι

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κατάφερε να κρατήσει τη σχέση του ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος, σύντομα, θα γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με το Star, η γυναίκα που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κλέψει την καρδιά του Αντώνη Κανάκη λέγεται Επιστήμη και είναι μόλις 23 ετών.

Η νεαρή κατάγεται από την Καβάλα και τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα, εκεί όπου και γνώρισε τον Αντώνη Κανάκη.

Η καστανόξανθη Επιστήμη, σύμφωνα με το Star, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz.

Οι δυο τους έχουν σχέση εδώ και δύο χρόνια περίπου, ενώ τον τελευταίο σχεδόν ένα χρόνο συγκατοικούν στο σπίτι του Αντώνη Κανάκη στο Πανόραμα.

Η εν λόγω είδηση προκάλεσε την έκπληξη ακόμα και των Θεσσαλονικιών, αφού οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους είναι σχεδόν μηδαμινές - ή πολύ επιλεκτικές και σε συγκεκριμένα μέρη, όπου δεν τους έχει συναντήσει ποτέ κανένα αδιάκριτο μάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Κανάκης Πατέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ