Φερστάπεν: «Δεν είμαι ο νέος Άιρτον Σένα» - iefimerida.gr

Φερστάπεν: «Δεν είμαι ο νέος Άιρτον Σένα»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διθυραμβικά σχόλια προκάλεσε η επική εμφάνιση του Μαξ Φερστάπεν στο τελευταίο Grand Prix της Βραζιλίας, όταν ο Ολλανδός προσπέρασε τους πάντες και βρέθηκε μέσα σε μόλις 16 γύρους από την 14η στην 3η θέση.

Μετά από αυτόν τον αγώνα έγιναν πολλές συγκρίσεις με μεγαλειώδεις εμφανίσεις θρύλων της Formula 1, όπως του Αιρτον Σένα στο Ντόνινγκτον το 1993 και του Σουμάχερ το 1996 στη Βαρκελώνη, ενώ και ο Γκέρχαρντ Μπέργκερ δήλωσε, ότι ο Φερστάπεν του θυμίζει τον μεγάλο Βραζιλιάνο.

Ο ίδιος ο Φερστάπεν δείχνει πάντως να μην επηρεάζεται από αυτή την κατάσταση, και τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ ωραίο, να λένε τέτοια πράγματα, όμως για εμένα είναι σημαντικό, να συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου και να αντιμετωπίζω όλα αυτά τα σχόλια ουδέτερα και ψύχραιμα». Ο 19χρονος αποκάλυψε επίσης, ότι δεν είχε ποτέ σαν είδωλο κάποιον παλαιότερο οδηγό της Formula 1 και συμπλήρωσε: «Είχα όμως πάντα μεγάλο σεβασμό προς τον πατέρα μου, για ό,τι έχει πετύχει ο ίδιος και για ό,τι έχει κάνει για εμένα. Αυτά είναι όλα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φερσταπεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ