Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος - iefimerida.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα το απόγευμα της Κυριακής ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost.ge, o κ. Ειρηναίος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και δυσφορία κατά την διάρκεια του Εσπερινού στον οποίο χοροστατούσε για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου που εορτάζει την Δευτέρα.

Ο μακαριότατος κατά την διάρκεια της λειτουργίας ζαλίστηκε και λιποθύμησε μπροστά στα μάτια των δεκάσδων ποστών που βρίσκονταν στην εκκλησία.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να προσφερθούν στον Ιεράρχη οι πρώτες βοήθειες και να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

To ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Αρχιεπισκόπου

Για προληπτικούς λόγους νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο αρχιεπίσκοπος Κρητης Ειρηναίος σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου που εκδόθηκε αργά το βράδυ και υπογράφει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ -Βενιζελείου Ιωαννης Τασσόπουλος.

Ειδικότερα στο ανακοινωθέν αναφέρεται: "Σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου και κατά τις βραδυνές ώρες διακομίσθηκε ο σεβασμιώτατος αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου Νοσοκομείου λόγω ενός αναφερόμενου προ λιποθυμικού επεισοδίου. Κατά την εξέταση που του έγινε, διέθετε άριστο επίπεδο επικοινωνίας και ήταν αιμοδυναμικά σταθερός. Από τον αρχικό κλινικό και εργαστηριακό - απεικονιστικό έλεγχο δεν διεπιστώθη παθολογικό εύρημα. Νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να εξέλθει σύντομα".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ