Συνάντηση στα... όρθια για 4 λεπτά ανάμεσα σε Ομπάμα - Πούτιν στο Περού - iefimerida.gr

Συνάντηση στα... όρθια για 4 λεπτά ανάμεσα σε Ομπάμα - Πούτιν στο Περού

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκεν σήμερα, στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου κορυφής του APEC (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού) στη Λίμα του Περού.

Την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης.

Ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι οι δύο ηγέτες χαιρετήθηκαν και συνομίλησαν για λίγα λεπτά κατά την έναρξη μιας συνάντησης εργασίας.

Αυτή είναι η τελευταία σύνοδος στην οποία παρίσταται ο Ομπάμα, ο οποίος θα αποχωρήσει από την προεδρία των ΗΠΑ τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με πηγές του Λευκού Οίκου στην συντομη συνάντηση, ο Μπαράκ Ομπάμα ειπε στον Βλαντίμιρ Πούτιν να δόσει εντολές στον υπουργό του των Εξωτερικών, προκειμένου να συνεχιστούν οι προσπάθειες περιορισμού της βίας στη Συρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πούτιν Ομπάμα συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ